زندگی, مهاجرت

ویزای ۵۸۰ استرالیا برای سرپرستان دانش آموزان زیر ۱۸ سال

ویزای ۵۸۰ استرالیا برای سرپرستان دانش آموزان زیر ۱۸ سال (Samira Bouaou/Epoch Times)

 

اپک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در بخش مهاجرت، اطلاعات مختلف مهاجرت به برخی کشور‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏ها را در اختیار خوانندگان قرار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏دهد. بیشتر مطالب ارائه شده از وب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏سایت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏های رسمی اداره مهاجرت هر کشور تهیه و صرفاً جهت افزایش اطلاع خوانندگان ارائه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏گردند.

 

اخذ ویزای ۵۸۰ برای اعضای خانواده دانش آموزان در استرالیا

ویزای ۵۸۰ به قیم دانش آموز زیر ۱۸ سالی که با ویزای دانش‌‏آموزی مشغول به تحصیل در استرالیا است، امکان ورود به استرالیا می‌‏دهد.

تحت شرایط خاص این ویزا می‌‏تواند برای حضور قیم دانش آموز بالای ۱۸ سال که نیاز به مراقبت و سرپرستی دارد نیز صدق کند.

 

چه کسانی واجد شرایط این نوع ویزا اهستند؟

والدین، قیم یا سرپرست قانونی دانش‌‏آموز و یا یکی از اقوام که از طرف والدین دانش آموز انتخاب شده باشد

  • متقاضی (سرپرست محصل)،حداقل بالای ۲۱ سال داشته باشد
  • فرزند زیر ۶ سال نداشته باشد، مگر در شرایط خاص
  • متقاضی باید قادر باشد، خانه، وسایل راحتی و نیازهای اساسی محصل را برآورده و او را از نظر مالی حمایت کند.

 

شرایط صدور ویزا

برای تقاضای ویزای ۵۸۰، نمی توان به صورت آن‌‌‌‏لاین اقدام کرد، بلکه می‌‌‌‏بایست از طریق پست یا حضوری اقدام شود.

  • در هر دوره زمانی تنها یک ویزای ۵۸۰ برای سرپرستان دانش آموز صادر می شود؛ بجز شرایط خاص
  • اگر فرد متقاضی داخل استرالیا باشد، می‌‌‌‏بایستبرای کسب ویزا در استرالیا همچنان حضور داشته باشد و اگر از خارج از استرالیا درخواست دهد باید تا دریافت ویزا خارج از استرالیا زندگی کند.
  • شخص متقاضی برای نگهداری از محصل می‌‌‌‏تواند تنها تا ۱۸ سالگی محصل در استرالیا باشد.
  • فرد متقاضی این نوع ویزا نمی‌‌‌‏بایست درخواست ویزای دیگری داده باشد.

فرد می‌‌‌‏تواند همراه با دانش آموز، درخواست ویزای خود را ارائه دهد. همچنین دانش آموز می‌‌‌‏بایست، فرد قیم را معرفی کند.

 اگر فرد تقاضای خود را از تاریخ  ۲۴ مارس ۲۰۱۲ به بعد داده باشد، می‌‌‌‏تواند هفته‌‌‌‏ای ۲۰ ساعت در کلاس‌‌‌‏های زبان انگلیسی دانش‌‌‌‏آموزان خارجی شرکت کند. (ELICOS)

غیر از دوره های ELICOS می‌‌‌‏تواند دوره های آموزشی که کمتر از سه ماه هستند را بگذراند.

برای تخمین زدن هزینه‌‌‌‏ی این نوع ویزا می‌‌‌‏توانید به سایت رسمی استرالیا در این قست مراجعه کنید.

می‌‌‌‌‌‏توانید برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزای  مذکور به سایت رسمی مهاجرت استرالیا (در این قسمت) مراجعه کنید.

ویزای دانش‌‌‏آموزی استرالیا

ویزای دانش آموزی نیز ویزای کلاس ۵۷۱ است و این ویزا برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است که می توانند تا سن ۱۸ سالگی و تا اخذ دیپلم دبیرستان در استرالیا بمانند. البته این ویزا از راه های مختلف نیز قابل تمدید است . مثلا ادامه تحصیل محصل. داشتن شرایط مالی مناسب برای پرداخت هزینه‌‏ها و داشتن هزینه اولیه در حساب بانکی از شرایط اصلی دریافت این نوع ویزا است. همچنین طبق سایت رسمی اداره‌‏ی مهاجرت استرالیا پس از اخذ ویزای دانش‌‏آموزی، هزینه‌‏ی سالانه هر دانش‌‏آموز بین ۵ الی ۱۸ سال، ۸۰۰۰ دلار استرالیا در سال است.

منتظر مقالات بعدی ما در بخش مهاجرت باشید.

اپک تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

 

Comment

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*