زندگی, مهاجرت

ویزای مهارت یا کار موقت استرالیا زیر گروه ۴۵۷

 

ویزای مهارت یا کار موقت استرالیا زیر گروه ۴۵۷ (Samira Bouaou/Epoch Times)

 

در این بخش، اپک‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز اطلاعات مختلف مهاجرت به برخی کشور‌‌‌‌‌‌‌‏های مهاجر‌‌‌‌‌‌‌‏پذیر را در اختیار خوانندگان قرار می‌‌‌‌‌‌‌‏دهد. بیشتر مطالب ارائه شده، از وب‌‌‌‌‌‌‌‏سایت‌‌‌‌‌‌‌‏های رسمی اداره مهاجرت هر کشور تهیه می‌‌‌‌‌‌‌‏شوند و صرفاً جهت افزایش اطلاع خوانندگان ارائه می‌‌‌‌‌‌‌‏گردند.

Temporary Work (Skilled) visa subclass 457

این نوع ویزا به کارگر یا کارمند دارای تخصص اجازه می‌‌‏دهد که تا مدت چهار سال در استرالیا زندگی و کار کند. شرط‌‌‏های لازم برای دریافت این نوع ویزا به شرح ذیل می‌‌‏باشد :

•           تقاضای کار از سوی یک کارفرما در استرالیا

•           دارا بودن تخصص و مدارک لازم برای کاری که فرد توسط کارفرما دعوت به استرالیا شده‌‌‏ است

•           شغل درخواستی در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد

•           تسلط به زبان انگلیسی

•           عدم سوء پیشینه

این نوع ویزا شامل پرستاران و پزشکان نیز می‌‏شود.

برای اطلاع از لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا به سایت رسمی مهاجرت استرالیا (در این قسمت) مراجعه کنید.

مزایای این ویزا :

•           کار در استرالیا به‌‌‏مدت ۴ سال

•           همراه آوردن خانواده‌‌‏ی خود برای کار یا تحصیل به استرالیا

•           سفر در داخل یا خارج از استرالیا در مدت این ۴ سال

چگونه اقدام کنیم؟

قبل از اقدام برای این ویزا کارفرما باید درخواست خود را به عنوان  حامی فرد (کارمند)  کسی که وی را برای کارکردن دعوت کرده است، ارائه دهد.

فرد لازم است تمامی مدارک مورد نیاز خود را ترجمه‌‌‏ی رسمی کرده و ضمن پر کردن فرم به صورت آن‌‌‏لاین در سایت رسمی مهاجرت استرالیا این مدارک را ضمیمه کند.

مدارک شامل : مدارک تحصیلی، مدارک مربوط به سابقه‌‌‏ی کاری، رزومه‌‌‏ی کاری با پوشش حداقل پنج سال، نتایج آزمون (آیلتس) و یا (او‌‌‏ای‌‌‏تی) که باید حداقل نیازمندی‌‌‏های سطح زبان انگلیسی را پوشش دهد یا تحصیل به زبان انگلیسی (که به مدت ۵ سال در پایه‌‌‏ی متوسطه یا بالاتر فرد در یک رشته به زبان انگلیسی درس خوانده باشد). اگر فرد ۵ سال به زبان انگلیسی تحصیل کرده باشد و به‌‌‏دنبال معافیت از نمره‌‌‏ی زبان انگلیسی آیلتس و.. باشد می‌‌‏بایست مدارک زیر را  ضمیمه‌‌‏ی پرونده کند :

•           نام و محل موسسه

•             سطح مدرک تحصیلی

•           متن رسمی از موسسه متوسطه و یا عالی

•           تعداد ساعت آموزش در هفته به زبان انگلیسی

•           تعداد سال مطالعه مستمر

اگر پس از پر کردن فرم مربوطه و نوشتن مشخصات، تغییری در شرایط فرد روی دهد می‌‌‏بایست این تغییرات را به اداره‌‌‏ی مهاجرت استرالیا اعلام کند . این شامل یک آدرس جدید مسکونی، گذرنامه جدید، بارداری، تولد، ازدواج، نامزدی، طلاق و یا فوت اعضای خانواده می‌‌‏گردد. از طرفی اگر فرد سفرهایی در این مدت به کشورهای دیگر داشته است نیز باید اعلام نماید.

برای این نوع ویزا فرد می‌‌‏تواند از داخل یا خارج از استرالیا اقدام نماید. یعنی اگر فرد با ویزای مسافرتی یا ویزای دیگری به استرالیا آمده است نیز می‌‌‏تواند اقدام نماید.

هزینه‌‌‏ها

 هزینه‌‌‏های مربوط به ثبت نام باید از طریق کارت اعتباری یا رسید بانکی پرداخت شود و ضمیمه‌‌‏ی فرم مورد نظر گردد. علاوه بر پرداخت هزینه‌‌‏های ثبت‌‌‏نام، کلیه‌‌‏ی آزمایشات پزشکی، گواهی‌‌‏نامه رانندگی یا هرگونه گواهی‌‌‏نامه یا آزمون‌‌‏های دیگر به‌‌‏عهده‌‌‏ی فرد متقاضی می‌‌‏باشد.

شما می‌‌‏توانید برای دریافت ویزای فوق به سایت رسمی مهاجرت استرالیا (در این قسمت) مراجعه نمایید.

منتظر مقالات بعدی ما در بخش مهاجرت باشید.

اپک‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.