زندگی, مهاجرت

ویزای دانشجویی استرالیا (زیرگروه ۵۷۳ و ۵۷۴)

ویزای ۵۷۳ و ۵۷۴ برای تحصیل در استرالیا (MANPREET ROMANA/AFP/Getty Images)

اپک‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏تایمز در بخش مهاجرت، اطلاعات مختلف مهاجرت به برخی کشور‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏ها را در اختیار خوانندگان قرار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏دهد.  بیشتر مطالب ارائه شده از وب‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏سایت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏های رسمی اداره مهاجرت هر کشور تهیه و صرفاً جهت افزایش اطلاع خوانندگان ارائه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏گردند.

 

ویزای تحصیلی ۵۷۳ و ۵۷۴

  ویزای  ۵۷۳ برای تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد و ۵۷۴ برای دانشجویان مقاطع بالاتر تحصیلی است. برای اخذ ویزای دانشجویی نیز داشتن استطاعت مالی، اخذ حداقل نمره‌‌‌‏ی مورد نیاز در آزمون آیتلس، همچنین مدارکی دال بر اثبات داشتن توانایی مالی برای تحصیل و زندگی در استرالیا به مدت حداقل ۱۸ ماه از نیاز‌‌‌‏های اولیه‌‌‌‏ی دریافت این نوع ویزا است. در مورد توانایی مالی، شخص ثالث نیز به شرط داشتن این مبلغ در حسابش می تواند اسپانسر دانشجو شود .

ویزای ۵۷۳ برای دانشجویان کارشناسی

(Higher Education Sector Visa (Subclass 573

این ویزا به فرد اجازه می‌‌‏دهد که به‌‌‏طور تمام وقت در استرالیا در رشته‌‌‏ی مورد نظرخود تحصیل کند.

فرد می‌‌‏تواند ویزای مذکور را دریافت کند اگردارای یکی از مدرک زیر باشد :

  • مدرک کارشناسی
  • کاردانی
  • دیپلم فارغ التحصیلی
  • مدرک کارشناسی ارشد
  • دیپلم آموزش عالی یا دیپلم پیشرفته

دانشجو می‌‌‏تواند افراد تحت تکفل خود را به استرالیا ببرد. همچنین می‌‌‏تواند در طول ترم تحصیلی هفته‌‌‏ای ۲۰ ساعت و در میان ترم (زمانی که مشغول به تحصیل نیست) می‌‌‏تواند بیش از ۴۰ ساعت در هفته کار کند.

اعضای خانواده‌‌‏ی دانشجو نیز می‌‌‏توانند تا ۴۰ ساعت در هفته کار کند.

شریک زندگی دانشجو می‌‌‏تواند تا سه ماه در استرالیا تحصیل کند. البته اگر خواهان تحصیل بیشتر از سه ماه باشد می‌‌‏تواند درخواست ویزای تحصیلی دهد.

 ویزای ۵۷۴ برای دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا

Postgraduate Research Sector : temporary visa (subclass 574) – streamlined visa processing

 این ویزا از نوع تحقیقاتی و پژوهشی است و به دانشجویانی ارائه می‌‌‏شود که در رشته‌‌‏ی کارشناسی یا دکترا خواهان انجام تحقیقاتی در رشته‌‌‏ی خود هستند.

مزایای ویزای ۵۷۴ :

دانشجو می‌‌‏تواند افراد تحت تکفل خود را به استرالیا ببرد. ساعت کار همسر دانشجو نیز نامحدود است  و همچنین می‌‌‏تواند  به مدت سه ماه در استرالیا تحصیل کند. البته اگر خواهان تحصیل بیشتر از سه ماه باشد می‌‌‏تواند درخواست ویزای تحصیلی دهد.

هزینه‌‌‏های درخواست ویزا برای افرادی که خارج از استرالیا اقدام می‌‌‏کنند

هزینه‌‌‏های درخواست ویزای ۵۷۳ به دلار استرالیا :

  • بالای ۱۸ سال : ۴۰۵دلار+ ۵۳۵ دلار
  • زیر ۱۸ سال : ۱۳۵دلار+ ۵۳۵ دلار

 هزینه‌‌‏های درخواست ویزای ۵۷۴ به دلار استرالیا : ۵۳۵ دلار

هزینه‌‌‏های درخواست ویزا برای افرادی از داخل خاک استرالیا اقدام می‌‌‏کنند

هزینه‌‌‏های درخواست ویزای ۵۷۳ به دلار استرالیا  :

  • بالای ۱۸ سال : ۴۰۵ دلار+ ۵۳۵ دلار+هزینه‌‌‏ی ثانویه ۷۰۰ دلار
  • زیر ۱۸ سال : ۴۰۵ دلار+ ۵۳۵ دلار+ هزینه‌‌‏ی ثانویه ۷۰۰ دلار

 هزینه‌‌‏های درخواست ویزای ۵۷۴ به دلار استرالیا : ۵۳۵ دلار +هزینه‌‌‏ی ثانویه ۷۰۰ دلار

البته افرادی که بورسیه تحصیلی گرفته یا از طرف دولت استرالیا معرفی شده باشند، ممکن است که پول درخواست ویزا را پرداخت نکنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر به سایت رسمی اداره‌‌‏ی مهاجرت استرالیا (در این قسمت) مراجعه کنید.

چه‌‌‏کسی می‌‌‏تواند در خواست این دو ویزا را بدهد؟

 

  • فردی که برای اولین بار درخواست ویزای دانشجویی می‌‌‏دهد.
  • فردی که برای دومین بار درخواست ویزای دانشجویی می‌‌‏دهد.
  • فردی که با در خواست این نوع ویزا خواهان پیوستن به یکی از اعضای فامیل خود که در استرالیا مشغول به تحصیل است، می‌‌‏باشد.

از طرفی فرد می‌‌‏بایست تا ۲۸ روز قبل از درخواست این نوع ویزا هیچگونه ویزای دیگری را از استرالیا دریافت نکرده باشد.

هزینه‌‌‌‏ها‌‌‌‏ی زندگی برای دانشجو و اعضای خانواده‌‌ :

دانشجو می بایست مدارکی ارائه دهد که برای یک تا دو سال اول دانشجویی‌‌‌‏اش منابع مالی کافی به همراه دارد .این جریان کمک می کند تا اطمینان حاصل شود دانشجویان می‌‌‏توانند بهترین استفاده را از زمان برای درس خواندن و تجربه‌‌‏ای امن و لذت بخش برای تحصیل در استرالیا داشته باشند. بودجه باید به منظور کمک به هزینه‌‌‏های سفر، کمک درسی، هزینه‌‌‏های مدرسه و  همه افراد تحت تکفل و هزینه های زندگی کافی باشد. الزامات مالی در هر سال مشخص شده در جداول زیر از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ اعمال می‌‌‏شود. (آخرین اطلاعات ارائه شده توسط سایت رسمی اداره‌‌‌‏ی مهاجرت)

مخارج هر شخص به دلار استرالیا

سفر دانشجو و اعضای خانواده‌‌‏اش :

دارار بودن هزینه‌‌‌‏ی برگشت از استرالیا به کشور خود

(برای هر شخص)

شهریه   دانشجو :

هزینه‌‌‌‏ی دوره رشته‌‌‌‏های مختلف متفاوت است

دانش‌‌‌‏آموزان بین ۵ الی ۱۸ سال :

۸۰۰۰ دلار استرالیا در سال

زندگی دانشجو :

۱۸۶۱۰ دلار در سال

زندگی والدین دانشجو :

۶۵۱۵ دلار در سال

زندگی اولین فرزند خانواده :

۳۷۲۰ دلار در سال

زندگی بقیه‌‌‌‏ی فرزندان خانواده :

۲۷۹۰ دلار در سال

در مقالات پیشین اطلاعات مربوط به چگونگی دریافت ویزا برای خانواده دانشجویان در استرالیا آورده شده است.

منتظر مقالات بعدی ما در بخش مهاجرت باشید.

اپک‌‌‏تایمز در ۳۵ کشور و به ۲۱ زبان منتشر می‌شود.

Comment

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*